UN NOU ESPAI DE DIÀLEG

Benvinguts i benvingudes a la meva pàgina institucional de l'alcaldia de Tiana



Us convido a expressar-vos i a fer-me arribar tots els vostres suggeriments.M'agradaria que aquest bloc es convertís en un punt de trobada pels tianencs i tianenques i pels que volen conèixer la nostra vila. Us explicaré el dia a dia del poble, les novetats i la tasca que estem realitzant des de l'ajuntament per aconseguir una Tiana millor. Pels que no coneixeu el poble, us explico que Tiana està situada a la Serralada de Marina i a la costa de llevant de Catalunya, a la part més meridional de la comarca del Maresme, a 15 Km de Barcelona i a 20 de Mataró. Som el principal productor de l'excel.lent vi de la D.O Alella; tenim una important producció de planta i flor i un excepcional patrimoni artístic com la Cartoixa de Montalegre, la vil.l.la romana de Sentromà, i la casa Lola Anglada. Gaudim d'un paissatge preciós des de la serralada i amb vistes sobre el mar.



Emili Muñoz

26 de maig 2011

TIANA HA DECIDIT

Les eleccions municipals del 22 de maig s’han celebrat amb total normalitat i el poble de Tiana ha elegit els seus nous representants. La participació del 57.75% ha estat quasi idèntica a la de fa quatre anys i, tot i que és superior al promig de Catalunya, no és la que hauríem volgut per donar més força a la representació municipal. Felicito a tots els grups que s’han presentat als comicis i que han estimulat la participació donant moltes idees pel futur govern de Tiana. La meva enhorabona als grups que han obtingut representació, PP, ERC, GENT, CiU i, en especial el grup majoritari, el del PSC.

La igualtat dels resultats entre la majoria dels grups obligarà a establir pactes per donar a Tiana un govern de majoria sòlida i estable que segueixi desenvolupant el programa que el poble es mereix dins de les limitacions que tenim.

La vida en el municipi continua i en les darreres setmanes han seguit produint-se fets positius com la licitació de l’obra dels 60 habitatges socials situats a l’Avda. Creu de Terme que finalment costaran un 20% menys del pressupost que s’havia previst. S’han atorgat les 120 places de l’Escola Bressol Municipal per al curs 2011-2012. Hem escripturat com a propietat municipal la major part de la finca de Can Orella amb les seves dues basses tradicionals. I, en el futur immediat, tenim una nova edició del Tast Tiana, la Festa Major Petita i l’Estiu d’Art que ja està enllestint la seva programació.

Per part meva els agraeixo la confiança que em van donar fa quatre anys per exercir d’Alcalde de Tiana. Ha estat un mandat dur, i no solament per la crisi econòmica, i estic molt satisfet de tot el que, malgrat tot, hem pogut aplicar del pla de govern, en especial dels nous equipaments educatius i de les millores urbanístiques que es podran apreciar molt més en els propers anys. Agraeixo així mateix el suport de les persones que han renovat la confiança en la meva candidatura tot i que els vots rebuts no permetran seguir ocupant l’alcaldia i, potser, ni governar. En quatre anys no hem pogut completar alguns projectes com els d’habitatge social o els de l’ordenació de les Rieres d’en Font i Montalegre però espero i desitjo que el nou govern els pugui tirar endavant.

Si més no, espero que se’m reconegui haver actuat amb honestedat, dedicació i rigor i haver exercit amb dignitat l’alcaldia del meu poble.

Moltes gràcies i fins sempre.

Emili Muñoz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada