UN NOU ESPAI DE DIÀLEG

Benvinguts i benvingudes a la meva pàgina institucional de l'alcaldia de Tiana



Us convido a expressar-vos i a fer-me arribar tots els vostres suggeriments.M'agradaria que aquest bloc es convertís en un punt de trobada pels tianencs i tianenques i pels que volen conèixer la nostra vila. Us explicaré el dia a dia del poble, les novetats i la tasca que estem realitzant des de l'ajuntament per aconseguir una Tiana millor. Pels que no coneixeu el poble, us explico que Tiana està situada a la Serralada de Marina i a la costa de llevant de Catalunya, a la part més meridional de la comarca del Maresme, a 15 Km de Barcelona i a 20 de Mataró. Som el principal productor de l'excel.lent vi de la D.O Alella; tenim una important producció de planta i flor i un excepcional patrimoni artístic com la Cartoixa de Montalegre, la vil.l.la romana de Sentromà, i la casa Lola Anglada. Gaudim d'un paissatge preciós des de la serralada i amb vistes sobre el mar.



Emili Muñoz

20 de maig 2011

PARTICIPEM

El diumenge 22 de maig elegim els/les representants del poble per als propers quatre anys. En aquests dies en que milers de ciutadans/es reclamen amb raó una democràcia més real i propera les eleccions municipals són una ocasió per practicar-la. Sabem que no n'hi ha prou amb votar i que al llarg dels 4 anys hem de seguir practicant també altres formes democràtiques com la implicació en els consells municipals, les consultes a la ciutadania o la creació de canals més interactius entre ciutadans i representats municipals. Votar és un moment clau del sistema democràtic. A Tiana tenim sis opcions electorals i totes elles tenen al darrere desenes de persones que han pensat el poble del dret i del revés per seguir millorant-lo, com es pot llegir en els seus respectius programes. Les 13 persones del proper Ple Municipal hauran de seguir tenint cura de protegir les persones i famílies més afectades per la situació d'atur; haurà de donar una nova embranzida a la promoció de l'economia i de l'ocupació local; i donar suport als nous centres educatius i als ja existents a partir del proper setembre; i seguir avançant cap al poble sostenible que redueixi residus i estalvii en el consum energètic i d'aigua; i acabar els 128 habitatges socials que estan en marxa i programar-ne noves promocions...Una alta participació donarà més força moral i més empenta als nous regidors i regidores municipals.
Personalment ha estat un gran honor haver exercit d'Alcalde els darrers quatre anys i haver pogut dirigir les gestions per la creació de nous centres educatius, la protecció definitiva de l'entorn de l'Alegria i de la Casa Alta o, en petita escala, haver salvat tres basses agrícoles. En el futur seguiré treballant des d'on el poble de Tiana decideixi. Felicito a tots els caps de llista pel tarannà mantingut al llarg de la campanya i per les valuoses propostes que han presentat pel futur de la vila. El poble té la paraula.

1 comentari:

  1. Dice Ud. Sr. Muñoz que seguirá trabajando desde donde el pueblo de Tiana decida, espero que haya entendido con el resultado electoral donde quiere el pueblo que este Ud.

    ResponElimina