UN NOU ESPAI DE DIÀLEG

Benvinguts i benvingudes a la meva pàgina institucional de l'alcaldia de Tiana



Us convido a expressar-vos i a fer-me arribar tots els vostres suggeriments.M'agradaria que aquest bloc es convertís en un punt de trobada pels tianencs i tianenques i pels que volen conèixer la nostra vila. Us explicaré el dia a dia del poble, les novetats i la tasca que estem realitzant des de l'ajuntament per aconseguir una Tiana millor. Pels que no coneixeu el poble, us explico que Tiana està situada a la Serralada de Marina i a la costa de llevant de Catalunya, a la part més meridional de la comarca del Maresme, a 15 Km de Barcelona i a 20 de Mataró. Som el principal productor de l'excel.lent vi de la D.O Alella; tenim una important producció de planta i flor i un excepcional patrimoni artístic com la Cartoixa de Montalegre, la vil.l.la romana de Sentromà, i la casa Lola Anglada. Gaudim d'un paissatge preciós des de la serralada i amb vistes sobre el mar.



Emili Muñoz

3 de juny 2011

COMIAT

He decidit no continuar com a regidor de l'Ajuntament de Tiana i, per tant, renuncio a la corresponent acta a favor de la quarta candidata de la llista de GENT, Montserrat Mallol.
El nou escenari que es dibuixa al Ple Municipal segons els resultats electorals, amb més igualtat entre els grups municipals, suposa obrir una nova etapa municipal i també dins del col.lectiu de GENT per la qual cosa he cregut oportú cedir la representació del grup a altres persones. Estic convençut que aquesta decisió permetrà consolidar millor l'obra feta en els darrers anys i defensar el programa que hem presentat a la contesa electoral. Les persones que han votat la candidatura que he encapçalat poden estar ben segures que el seu vot serà tant o més eficaç amb la la nova direcció del grup en mans d'en Joan Pau Hernández, actual Regidor d'Urbanisme, Medi Ambient i Habitatge. Han estat 12 anys molt fructífers per Tiana on l'acció de GENT ha estat decisiva i positiva. En el primer mandat on vaig ser regidor, 1999-2003, des de l'oposició varem protagonitzar les accions per salvar de la urbanització les 20 has. de l'entorn de l'Alegria. I ara, des del govern, hem fet els darrers tràmits que ho han fet possible. En el mandat 2003-2007, també des de l'oposició, la nostra acció es va centrar en promoure equipaments escolars, el casal de joves i la creació del centre cívic i cultural a l'antic escorxador. I ara, des del govern ho hem realitzat. Moltes altres accions hem fet malgrat la crisi que travessem i que possiblement no hem sabut comunicar i explicar. Malgrat la contrarietat inesperada de perdre un regidor, personalment em sento del tot recompensat en l'esforç fet pels resultats que ha obtingut Tiana. L'única cosa que no es compensa és l' injust assetjament personal que uns pocs desaprensius han practicat com a eina de fer oposició i, sobretot, el que en algun moment han patit els meus fills. El meu agraïment, en canvi, a la gran majoria de regidors i regidores de tots els grups amb qui he compartit el Ple Municipal i que han fet que aquests darrers 12 anys hagin estat tant positius per Tiana. I a les desenes de persones que voluntariament dinamitzen les entitats del poble. I al personal municipal que s'ha adaptat al ritme i canvis que hem introduit. I, el meu agraïment especial, a les "víctimes innocents" d'aquesta apassionant aventura, la meva dona Ester i els meus fills Pau i Lluc.

Gràcies Tiana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada